Peu de Risc

Mobirise

La diabetis és un trastorn sistèmic que es caracteritza per una hiperglucèmia. Els alts nivells de sucre en la sang provoquen danys en els vasos sanguinis (angiopatia) i en els nervis (neuropatia). En conseqüència, un major risc de sofrir ferides que, justament a causa de la circulació deficient, seran de lenta i difícil curació, amb gran perill d'infeccions.

Mobirise

Neuropatia

Neuropatia és el nom que es dona al mal causat als nervis als peus. És una complicació molt comuna en la diabetis. Els signes són: pell seca, dolor als peus, deformitats, i pèrdua parcial o total de la sensibilitat. Una vegada que aquesta pèrdua ocorre ja és definitiva. Les úlceres de peus diabètics poden ser produïdes per qualsevol rascada a causa de la falta de sensibilitat.

Mobirise

Angiopatia

Isquèmia és el nom donat als nivells pobres d'oxigen en els vasos sanguinis que nodreixen els teixits. Això ocorre quan les artèries s'estrenyen o es bloquegen i la sang no pot fluir fàcilment. Això es coneix com a malaltia vascular perifèrica. En la diabetis aquesta condició es pot donar en les artèries de la part baixa de la cama. A causa d'aquesta pobra circulació la pell danyada cicatritza més lentament. La gangrena es dona quan la pell mor a causa d'una obstrucció completa del flux sanguini.

Infecció

Les infeccions són molt comunes al peu diabètic i són difícils de curar. Ha de sol·licitar ajuda mèdica al seu podòleg com més aviat millor si els seus peus mostren qualsevol signe d'infecció, com a dolor, inflor, pus o calor.

UBICACIÓ i CONTACTE

C/ València 459, Entresol 3ª, Barcelona

Phone

93 488 34 32

© 2002 - 2022 Orto's integral.

Política de privacitat

Built with Mobirise ‌

Free Offline Web Builder