Política de privacitat

COM PROTEGIM LES TEVES DADES PERSONALS?

1. ¿Qui es el responsable del tractament de les teves dades personals?
Responsable: Esther Querol Martínez C.I.F nº: 40996360X. Direcció postal: C/ València 459 Entresol 3ª. 08013 Barcelona. Correu electrònic: consultas@ortosintegral.com
2. Amb quina finalitat continuarem processant les seves dades personals?
Tractem les dades personals dels usuaris amb la finalitat de gestionar l'atenció podològica que sigui adequada en cada cas i l'enviament de comunicacions informatives i comercials (també electrònicament).
3. Durant quant temps mantindrem les seves dades personals?
Les dades personals es conservaran en un termini de sis (6) anys a partir del compliment de les normes comptables vigents i, en el seu cas, durant deu (10) d'acord amb les normes sobre prevenció del blanqueig de diners.
4. Quina és la legitimitat per al tractament de les seves dades personals?
La base legal per al tractament de les dades és el consentiment que ens va oferir durant la seva recollida.
5. A quins destinataris es comunicaran les seves dades personals?
Les dades no es comunicaran únicament a cap altra entitat, excepte en casos d'obligació legal.
6. Quins són els seus drets en relació amb les seves dades personals?
- Pot accedir a les seves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la cancel·lació o supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits. També pot sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular
- Pot revocar el seu consentiment per a l'enviament de comunicacions comercials i exercir els drets esmentats anteriorment, enviant un correu electrònic a consultas@ortosintegral.com.
- Si no obté una resposta satisfactòria i desitja formular una queixa o obtenir més informació sobre qualsevol d'aquests drets, pot posar-se en contacte amb l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).

Centre de Podologia a Barcelona
© 2002 - 2024 Orto's integral.